F-rack Systems AB

Vi har vår verksamhet i Sverige och är lokaliserade i Åkersberga utanför Stockholm där vi har kontor och lager. Vårt huvudsakliga produktsortiment är skåplösningar för IT, Telecom, Industri och Elbranschen men även patchkablage, både koppar och fiber, och Ups:er.

2016 ändrade vi namn från MBD Enclosure Systems AB till F-rack Systems AB.

 

Vår affärsidé:

Är att leverera produkter från etablerade varumärken som är kompletta och av mycket hög kvalitet till kostnadseffektiva lösningar för stora som små projekt. I affärsidén gäller även att ha ett nära samarbete med våra kunder och leverantörer, för att vi skall kunna ge en så bra service som möjligt både före som efter leverans. Vidare så ingår det i vårt affärskoncept att vi kan göra kundanpassade lösningar om man så önskar.

 

Produktsortiment: 

  • Kapslingar med tillbehör för IT och Industri.
  • Nätverkskablage, både koppar och fiber. Exempel är patchkabel, fiber och TP-trunkar för spridningsnät, MPO-kassetter. Vi kan är erbjuda skräddarsydda lösningar om så önskas och vi använder oss enbart av etablerade tillverkare som uppfyller det krav som utlovas.
  • 19" dataskåp (serverrack), telecomrack, nätverksskåp.
  • EMC skåp, rackstativ, 19" väggskåp, apparatskåp, utomhusskåp.
  • UPS sortimentet består av både 19" monterade och towermodeller från från 350VA och uppåt.
  • För mer detaljerad information om våra produkter kan ni hitta under respektive produktgrupp på hemsidan eller kontakta oss så berättar vi mer!

 

Tillverkning & Kvalité 

Skåptillverkaren ZPAS, som F-rack Systems är generalåterförsäljare för i Sverige, har lång erfarenhet av att tillverka en mängd olika kapslingar för IT och industri. Fabriken i Polen grundades 1973 och en stor utbyggnad gjordes år 2003 på 10000 kvm. Under år 2007 gjordes ytterligare en utökning med två stycken nya fabriksanläggningar och nyinvesteringar av toppmoderna automationsutrustningar vilket har resulterat i att kapaciteten har ökat, leveranstiderna har kortats och att kvalitén alltid är mycket hög. Följande certifieringar uppfylls ISO 9001 och ISO 14001 och CE.

Kredit AA utan ram

Produkter

Handla

Information