SZD 19 tum utomhusskåp Utomhusskåp aluminum SZD ramverk aluminium SZD IP54 utomhuskabinett SZD utomhusskåp Teknikskåp utomhus i aluminium Utomhusskåp rostfritt Utomhusskåp med air conditioner Utomhusskåp med batterihylla och 19 tums profiler för telecom Fiberskåp med ventilationsfilter och 19 tum profiler Utomhusskåp Al-zn med ventilation och montageplåt Teknikskåp med fäste för mast eller vägg Utomhusskåp med stolpfäste Fiberskåp med väggfäste

SZD utomhusskåp - Aluminium

Du kan endast göra offerts
Produktbeskrivning:
SZD - Utomhusskåp
Denna utomhusskåpserie tillverkas efter kundens krav på dimension och utrustning. Skåpen byggs i aluminium med en modulteknik där väggar och dörrar utgörs av spontade paneler som kan kapas till önskad längd och bredd. Konstruktionen med dubbelvägg gör skåpet mycket bra skyddat mot väder och vind och vandalism. Panelerna är också ihåliga och kombinerat med det ventilerande taket sörjer det för en god ventilation och undvikande av kondens i skåpet. SZD från ZPAS är en mycket robust och beprövad utomhusmodell som idag används inom telekom, industri, kraftverk och många andra sektorer runt om i Europa.
Standardskåp har kapslingsklass IP54 i enlighet med EN 60529. Vid behov kan IP-klassning ökas till IP-65.
SZD har genomgått test och certifierats av oberoende testinstitut för IP klass 65.

Skåpets utformning:
Det finns även fler typer av väggkonstruktioner och material att välja mellan utöver den ovan nämnda spontade panelen i aluminium. Det går en att få SZD i hel aluminumplåt, både som enkelvägg och dubbelvägg. SZD kan även göras i rostfritt eller Al-Zn stålplåt enkelvägg.

Ventilering:
Väljer ni ett SZD med dubbelvägg blir det en passiv ventilering genom luften som passer mellan den yttre och inre väggen. Man kan även öka luftflödet i dubbelväggen genom att placera fläktar under taket och öka kylningen ytterligare. Fördelen med detta är att ingen ute och inneluft blandas och man undviker filterbyte eller att känslig utrustning tar skada av partiklar utifrån.
Andra typer av ventilering är traditionella filterfläktar, värmeväxlare eller Air condition. Kontakta oss så hjälper vi er att ta fram en lösning som passar era behov.

Monterat vid leverans:
Skåpen kommer fullt monterade vid leverans och vi kan även hjälpa till med montering av elcentral efter era specifikationer, kabeldragning, värmare, montera in likriktare m.m i fabriken.

Mer information finns att läsa i produktbladen.


Rekommenderade tillbehör till denna produkt
Produkter

Handla

Information